درباره ما

شرکت پویش سیستم دانا به شماره ثبت 415403 در اداره ثبت شرکت ها، فعالیت خود را به عنوان مشاور، پیاده ساز و پشتیبان راهکارهای سازمانی و برنامه ریزی منابع سازمان آغاز نمود و با توجه به بهره گیری از مشاوران قدرتمند داخلی و خارجی در حوزه برنامه ریزی منابع سازمان، در مدت زمان کوتاهی توانست به عنوان یکی از پیشروان این صنعت در ایران تلقی گردد.

مشاوران شرکت با بیش از ده سال سابقه فعال، تجربه پیاده سازی ERP در شرکت هایی چون گلنان پوراتوس، یونیلور، پتروشیمی مهر، دانا انرژی، سانوفی اونتیس، صنایع هفت الماس، گلرنگ و ماموت را داشته اند.

نظر به اینکه انتخاب یک ERP مناسب برای سازمان و از آن مهمتر انتخاب یک تیم قوی جهت پیاده سازی، نیازمند تجربه و دانش تخصصی در این زمینه می باشد، و از سوی دیگر شرکت های فاقد دانش و تجربه کافی به وفور در بازار ظهور کرده اند،  بر آن شدیم تجربه خود را با شما سهیم شده و  با ارائه رهنمودهای لازم در این راه همراه شما باشیم. صمیمانه از هر کمکی که به استقرار یک راهکار موفق در سازمان شما منجر گردد خوشحال خواهیم شد.

ماموریت

تعهد تیم مشاوران پویش سیستم دانا بعنوان مهمترین فاکتور ماموریت سازمانی و فلسفه وجودی آن است. مشتریان ما همراهان ما در مسیر پیشرفت می باشند. ما متعهد به اصول همکاری با بهترین مشاوران بر اساس استانداردهای جهانی هستیم از این رو شما بعنوان مشتری ما با بهترینهای این صنعت تعامل خواهید داشت.

ما متعهد به بکارگیری بهترین استراتژی ها در مدیریت منابع انسانی هستیم زیرا منابع انسانی کارامد مهمترین فاکتور در حوزه شرکت های خدماتی می باشد و بعنوان یکی از اصول در بنیانگذاری شرکت پویش سیستم دانا در نظر گرفته شده است.

تعهد از نظر ما پیشتوانه خدمت رسانی به شماست.

چشم انداز

شرکت پویش سیستم دانا با چشم انداز ایجاد یک برند در حوزه خدمات رسانی سیستم های ERP و پیشگام در زمینه ارائه  راه حلهای سازمانی بنیان گذاری شده است. ما بر آنیم تا در سه سال آینده جزو دو شرکت برتر در حوزه پیاده سازی سیستم های ERP در ایران و سه شرکت برتر در همین حوزه در خاورمیانه باشیم.