Strokovnjaki za poslovno
in finančno svetovanje

Stopite na višjo raven poslovanja.

Poslovno svetovanje

Poslovno in finančno svetovanje

Zakaj izbrati poslovno svetovanje pred začetkom poslovanja?

Zaradi lastne varnosti je pred začetkom opravljanja kakršnekoli dejavnosti smiselno izbrati poslovno in finančno svetovanje, ki vam bo za odštete 3 ure prihranilo na tisoče evrov kazni in napak v poslovanju.

Ko enkrat podjetje zraste je odhod po nasvet morebiti zamujena priložnost, saj so procesi v podjetju že vzpostavljeni in je vsakršen poseg in sprememba že vzpostavljenih procesov težja kot bi ta isti sistem vzpostavili že na samem začetku. Primer je lahko navaden računovodski program, ki ga napačno izberete kasneje pa se izkaže za nepopolnega, neučinkovitega in ga je potrebno zamenjati.

Nasveti, zlasti na področju davkov so zelo dobrodošli, saj napake na tem področju ne odtehtajo ves trud vložen v nekajletno delo.

Vsekakor je tudi izbira pravega svetovalca zelo pomembna, saj vas mora tisti, ki vam bo pomagal stopiti na pot podjetništva čim bolj pravilno usmeriti in pokazati pravo pot ter svetovati kaj morate narediti da bi lahko imeli poleg uspeha tudi varnost v prihodnosti. Preko ekipe strokovnjakov si zagotovite vaše poslovno in finančno svetovanje.

Vizija podjetja

Če smo v viziji podjetja začrtali rast podjetja, kar si po vsej verjetnosti želi sleherni podjetnik, potem moramo odgovoriti še na vprašanje: kako bo rast podjetja prenesla vso strukturo, kot so kadri, pogodbe, aplikacije za vodenje podjetja, organizacija IT področja in drugo.

Zakaj potem izbrati poslovno svetovanje, ko je posel že utečen? Saj so nam že svetovali pred začetkom poslovanja?

Že uveljavljeni podjetniki, ki želijo biti na tekočem pri poslovanju ponavadi izberejo vrsto svetovalcev, ki skrbijo za nemoten potek poslovanja na področjih kot so: davčno, finančno, pravno in kadrovsko področje.


Strokovnjaki na področju nekdanje Jugoslavije

PSD skupina ima v svojih vrstah strokovnjake na področju podjetništva, ki pokrivajo pravna, davčna, poslovno in finančno svetovanje, kot tudi druga področja poslovanja. Referenčne projekte PSD skupine na tem področju predstavljajo stranke, ki so se na tem področju odločile sodelovati z našimi strokovnjaki.

Svetujemo na davčnem, finančnem, pravnem, kadrovskem in investicijskem področju.

"Ko sem prvič ustanovil svoje podjetje sem vsekakor imel svetovalce, saj mi jih je dodelil ZRSZ zaradi pridobitve subvencije, vendar nisem imel posluha za določena specializirana svetovanja. Če bi lahko vrnil čas nazaj, bi se z veseljem obrnil na še kakšnega svetovalca, saj se po 15 letih zavedam, da bi nam ta investicija danes privarčevala marsikakšno izgubljeno uro v podjetju.”

Dragan Šibanc, direktor in ustanovitelj PSD

Finančno svetovanje

Finančno svetovanje

Zakaj izbrati finančnega svetovalca?​

Na finančnem trgu je ogromno ponudb med katerimi je zelo težko izbrati tisto, ki bi nam osebno najbolj ustrezalo. Med načrtovanjem finančne prihodnosti imate vsi posamezniki individualne želje in cilje, ki so dejanska gonilna sila vaših osebnih financ.

Vas zanima načrtovana finančna prihodnost?

V kolikor vas vaš občutek pri načrtovanju finančne prihodnosti ponavadi ni prevaral, se najverjetneje ne otepate s finačnimi svetovalci, ker vam gre dobro. Ne glede na vse, če vam je spodletelo ali ne, na dobro pot se odpravite ko za nasvet poiščete nekoga, ki bo skupaj z vami ugotovil kakšen scenarij je za vas najbolj realen in rodil se bo finančni načrt, ki bo preživel vse prihodne negotovosti. Zaupajte strokovnjakom za poslovno in finančno svetovanje.

Zakaj je PSD prava izbira?

Lilija Atelje
Lilija AteljeUstanoviteljica in direktorica, Lilija Atelje
Read More
Lilija Atelje je podjetje, ki sta ga Toše Proeski in njegova menedžerka Ljiljana Petrović ustanovila s ciljem prezentacije Tošeta Proeskega v Sloveniji in EU. Za podjetje Lilija Atelje je korektno skrbelo osebje PSD. Ljiljana Petrović, Lasto Nikolovski
Pangrc
PangrcUstanovitelj, Pangrc
Read More
V podjetju Pangrc d.o.o. smo s podjetjem PSD našli zanesljivega in korektnega partnerja za svetovalne in prevajalske storitve. Podjetje v celoti izpolnjuje naše kriterije. Pangrc
VA Forwarding
VA ForwardingUstanovitelj, VA Forwarding
Read More
I herewith confirm that our company has cooperated with PSD Company Slovenia, Ljubljana and they have provided us with high quality written translations and advice on the field of formatting of our company in Slovenia. PSD was supportive and cooperative, reliable and also innovative if necessary. I can confidently recommend PSD as solid and reliable supplier, and experts in their field.
Sifleks
SifleksUstanovitelj, Sifleks
Read More
O podjetju Sifleks Sifleks je močna in zaupanja vredna znamka na področju konstrukcij, ladjedelništva, petrokemije in naftnih ploščadi. S svežim podjetniškim duhom smo zanesljivi partner za stranke, ki cenijo profesionalnost in fleksibilnost.
LeeLoo
LeeLooUstanovitelj, LeeLoo
Read More
PSD za naše podjetje opravlja svetovalne storitve na področju gospodarstva. Z odzivnostjo in razumevanjem za naročnikove potrebe smo zelo zadovoljni.
Amoret
AmoretUstanovitelj in direktor, Amoret restavratorstvo
Read More
Podjetje PSD svoje delo opravlja profesionalno. Na njih se lahko vedno zanesemo.
15 let

PSD Poslovno svetovanje ima več kot 15 let izkušenj z delom.

ISO 9001

Certifikat ISO 9001 ter garancija kakovosti na izvedbo.

350+

PSD smo skupno ustanovili več kot 350 podjetij.

Companies

Podjetja smo ustanovili v 15 različnih državah po svetu.

Pomagamo vam uspeti.

Pogovorite se z enim izmed naših strokovnjakov.

Pogovorite se z enim izmed naših strokovnjakov.
Dvignite vaš posel na višjo raven.

Prijavite se na brezplačni
15-minutni posvet

Vaša zahteva je bila uspešno poslana.

Prosimo spremljajte svojo e-pošto, kjer vas bo v roku 24 ur kontaktiral eden izmed naših strokovnjakov.