PSD poslovne storitve

Strokovnjaki z 18 let izkušenj.

Pravno obvestilo

Z oddanim zahtevkom na kontaktnem obrazcu omogočate PSD d.o.o., da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke.

Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba podjetja je Dragan Šibanc, dosegljiva na elektronskem naslovu: dragan.sibanc(@)psd-group.eu.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Dragan Šibanc, dosegljiva na elektronskem naslovu: dragan.sibanc(@)psd-group.eu.

 

OBDELAVA PODATKOV:

S prijavo na sestanek preko kontaktnega obrazca se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, telefonska številka in elektronski naslov.

Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve ali sestanka.

 

NAMEN:
Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PSD poslovno svetovanje pošilja e-novice na vaš elektronski naslov na podlagi vaše vnaprejšnje privolitve, ki jo podate prek spletne prijave za rezervacijo sestanka. S tem privolite v obdelavo tega elektronskega naslova kot osebnega podatka.

Elektronski naslov, ki ga posredujete PSD poslovno svetovanje za pošiljanje e-novic, bomo uporabljali izključno za pošiljanje teh e-novic in ga ne bomo posredovali v uporabo tretjim osebam. Elektronski naslovi se hranijo v spletnem orodju MailChimp (www.mailchimp.com), ki ga uporabljamo za pošiljanje e-novic. S prijavo na e-novice nam dovoljujete, da za poslana elektronska sporočila spremljamo statistiko. Pridobljeni podatki bodo namenjeni izboljšanju izvajanja storitve obveščanja. MailChimp omogoča spremljanje naslednje statistike: odprta elektronska sporočila in število klikov na posamezne povezave.

Podatki o vaši elektronski pošti se hranijo, dokler se od storitve obveščanja po elektronski pošti ne odjavite. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadar koli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo, ali pa tako, da nam pišete na info@psd-group.eu. Po odjavi vašega elektronskega naslova ne bomo več uporabljali za pošiljanje e-novic.

 

PRAVNA PODLAGA:
Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

 

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:
Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

 

SHRANJEVANJE PODATKOV:
Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi sestanek, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

 

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:
Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

 

VAŠE PRAVICE:
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@psd-group.eu ali po pošti na naslov:

 

PSD d.o.o.
Šmartinska cesta 130, BTC Emona stavba (pritličje)
1000 Ljubljana

 

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju PSD d.o.o. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

 

OBVESTILO O PIŠKOTKIH
Spletna stran psd-consulting.com uporablja piškotke. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v vašo napravo (računalnik, mobilnik, tablica, itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto psd-consulting.com nastavi piškotke na vaši napravi.

 

ZAKAJ NAŠA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?
Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku naše spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

 

KAKO UPORABLJAMO PIŠKOTKE?
Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani, piškotki pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

 

NADZOR NAD PIŠKOTKI
Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika (kako se to naredi v vašem brskalniku si oglejte v razdelku Podpora ali Pomoč oz “Help” vašega brskalnika).

 

PIŠKOTKI TRETJIH OSEB
Na naši spletni strani uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki zagotavljajo dostopnost določenih posebnih funkcij na spletnem mestu in ti so naslednji:

– Google Analytics: to spletno mesto uporablja Google Analytics za zbiranje informacij o obiskovalcih in njihovi uporabi naše spletne strani.

– Socialna omrežja: to spletno mesto uporablja posebne vtičnike, ki omogočajo boljšo vizualizacjo Youtube in Facebook vsebin ter tako dobrinesejo k boljši uporabniški izkušnji z našim spletnim mestom.

 

PREBERITE SI VEČ O PIŠKOTKIH
Če želite vedeti več o piškotkih, obiščite katero od naslednjih strani:

Wikipedia
Allaboutcookies.org
Piskotki.net

 

UPRAVLJAVEC
To spletno stran upravlja PSD d.o.o.

Zakaj je PSD prava izbira?

Lilija Atelje
Lilija AteljeUstanoviteljica in direktorica, Lilija Atelje
Read More
Lilija Atelje je podjetje, ki sta ga Toše Proeski in njegova menedžerka Ljiljana Petrović ustanovila s ciljem prezentacije Tošeta Proeskega v Sloveniji in EU. Za podjetje Lilija Atelje je korektno skrbelo osebje PSD. Ljiljana Petrović, Lasto Nikolovski
Pangrc
PangrcUstanovitelj, Pangrc
Read More
V podjetju Pangrc d.o.o. smo s podjetjem PSD našli zanesljivega in korektnega partnerja za svetovalne in prevajalske storitve. Podjetje v celoti izpolnjuje naše kriterije. Pangrc
VA Forwarding
VA ForwardingUstanovitelj, VA Forwarding
Read More
I herewith confirm that our company has cooperated with PSD Company Slovenia, Ljubljana and they have provided us with high quality written translations and advice on the field of formatting of our company in Slovenia. PSD was supportive and cooperative, reliable and also innovative if necessary. I can confidently recommend PSD as solid and reliable supplier, and experts in their field.
Sifleks
SifleksUstanovitelj, Sifleks
Read More
O podjetju Sifleks Sifleks je močna in zaupanja vredna znamka na področju konstrukcij, ladjedelništva, petrokemije in naftnih ploščadi. S svežim podjetniškim duhom smo zanesljivi partner za stranke, ki cenijo profesionalnost in fleksibilnost.
LeeLoo
LeeLooUstanovitelj, LeeLoo
Read More
PSD za naše podjetje opravlja svetovalne storitve na področju gospodarstva. Z odzivnostjo in razumevanjem za naročnikove potrebe smo zelo zadovoljni.
Amoret
AmoretUstanovitelj in direktor, Amoret restavratorstvo
Read More
Podjetje PSD svoje delo opravlja profesionalno. Na njih se lahko vedno zanesemo.
15 let

PSD Poslovno svetovanje ima več kot 15 let izkušenj z delom.

ISO 9001

Certifikat ISO 9001 ter garancija kakovosti na izvedbo.

350+

PSD smo skupno ustanovili več kot 350 podjetij.

15

Podjetja smo ustanovili v 15 različnih državah po svetu.

Pomagamo vam uspeti.

Pogovorite se z enim izmed naših strokovnjakov.

Pogovorite se z enim izmed naših strokovnjakov.
Dvignite vaš posel na višjo raven.

Prijavite se na brezplačni
15-minutni posvet

Vaša zahteva je bila uspešno poslana.

Prosimo spremljajte svojo e-pošto, kjer vas bo v roku 24 ur kontaktiral eden izmed naših strokovnjakov.