Strokovnjaki na področju podjetništva

Podjetjem pomagamo preskočiti vse stopničke rasti.

Podjetje na ključ

Kaj je organigram?

Organigram je struktura podjetja, na katerem je izrisana celotna organizacijska struktura vašega podjetja. Četudi ste samostojni podjetnik ali podjetnik z 10 oziroma več kot 100 zaposlenimi ima organigram isto vlogo: vašo strukturo in oddelke boste organizirali tako, da vam bo lažje voditi podjetje in imeti nadzor nad rastjo in samim poslovanjem. 

 

Odločite se za urejeno poslovanje, pomagali vam bomo doseči “neuresničljive” cilje.

Prodaja

Prodaja

Prodaja je eno najbolj zahtevnih področij, saj ima direkten vpliv na rast podjetja. Osebno se s tem stavkom ne strinjam, saj bi prodaja mogla biti tako, kot vsako drugo področje. Ni rojenega prodajalca, ta je narejen, ko umaknete vse ovire iz njegove glave, glede komunikacije in etičnega odnosa do stranke, produkta in podjetja kot organizacije.

 

Za kakšno prodajo se odločate?

 

  • organsko
  • preko priporočil
  • zaposlili boste prodajnika
  • imate zveze in vam bodo pomagali
  • vaš produkt se sam prodaja
  • pripravljate oglaševalske kampanje
  • ste član eminentnih združenj (Rotary, BNI…)

Prodajnih kanalov je ogromno, in so lahko vsi delujoči, vendar velja vedno pravilo, da prodajate podobnim sebi, da stranke, ki vas ne razumejo ali, še slabše, jih vi ne razumete, ne boste zaključili. Torej, prodali boste 10% strankam na trgu. Ostalih 90% si bo razdelila konkurenca.

 

Tiste stranke, ki ne boste vi zaključili vam bo odnesla konkurenca, torej, če me razumete, s stranko se boste pogovarjali vi, podali boste toliko informacij kolikor bo stranka želela, ker vam je ves čas v interesu, da stranko pridobite, in se bo ta na koncu odločila, da ne kupi pri vas. Ves čas vložen v pogajanja bo pravzaprav delo za konkurenčno podjetje, ki bo naprej skrbelo za to stranko.

 

Na tem področju vam lahko pomagamo, da zaključite čim več strank.

Zakaj je PSD prava izbira?

Lilija Atelje
Lilija AteljeUstanoviteljica in direktorica, Lilija Atelje
Read More
Lilija Atelje je podjetje, ki sta ga Toše Proeski in njegova menedžerka Ljiljana Petrović ustanovila s ciljem prezentacije Tošeta Proeskega v Sloveniji in EU. Za podjetje Lilija Atelje je korektno skrbelo osebje PSD. Ljiljana Petrović, Lasto Nikolovski
Pangrc
PangrcUstanovitelj, Pangrc
Read More
V podjetju Pangrc d.o.o. smo s podjetjem PSD našli zanesljivega in korektnega partnerja za svetovalne in prevajalske storitve. Podjetje v celoti izpolnjuje naše kriterije. Pangrc
VA Forwarding
VA ForwardingUstanovitelj, VA Forwarding
Read More
I herewith confirm that our company has cooperated with PSD Company Slovenia, Ljubljana and they have provided us with high quality written translations and advice on the field of formatting of our company in Slovenia. PSD was supportive and cooperative, reliable and also innovative if necessary. I can confidently recommend PSD as solid and reliable supplier, and experts in their field.
Sifleks
SifleksUstanovitelj, Sifleks
Read More
O podjetju Sifleks Sifleks je močna in zaupanja vredna znamka na področju konstrukcij, ladjedelništva, petrokemije in naftnih ploščadi. S svežim podjetniškim duhom smo zanesljivi partner za stranke, ki cenijo profesionalnost in fleksibilnost.
LeeLoo
LeeLooUstanovitelj, LeeLoo
Read More
PSD za naše podjetje opravlja svetovalne storitve na področju gospodarstva. Z odzivnostjo in razumevanjem za naročnikove potrebe smo zelo zadovoljni.
Amoret
AmoretUstanovitelj in direktor, Amoret restavratorstvo
Read More
Podjetje PSD svoje delo opravlja profesionalno. Na njih se lahko vedno zanesemo.
15 let

PSD Poslovno svetovanje ima več kot 15 let izkušenj z delom.

ISO 9001

Certifikat ISO 9001 ter garancija kakovosti na izvedbo.

350+

PSD smo skupno ustanovili več kot 350 podjetij.

15

Podjetja smo ustanovili v 15 različnih državah po svetu.

Pomagamo vam uspeti.

Pogovorite se z enim izmed naših strokovnjakov.

Pogovorite se z enim izmed naših strokovnjakov.
Dvignite vaš posel na višjo raven.

Prijavite se na brezplačni
15-minutni posvet

Vaša zahteva je bila uspešno poslana.

Prosimo spremljajte svojo e-pošto, kjer vas bo v roku 24 ur kontaktiral eden izmed naših strokovnjakov.