Strokovnjaki na področju podjetništva

Podjetja povzpnemo na višjo raven poslovanja.

Podjetje na ključ

Podjetje na ključ

Storitev na ključ vam omogoča na zelo enostaven način izbrati nabor storitev pred in po ustanovitvi vašega podjetja.

Pred ustanovitvijo vašega podjetja preverimo možnosti na skoraj vseh področjih delovanja podjetja, kot so najem pisarne, svetujemo na finančnem, davčnem področju, ureditev IT okolja, izdelavo spletne strani ali E-commerce storitev, pogovorimo se z zavarovalnico, poiščemo računovodjo in še marsikaj drugega.

Za ustanovitev podjetja ne potrebujete kapitala v denarju, odprtje podjetja lahko naredimo tudi z osnovnimi sredstvi. Podjetje lahko ustanovite z osnovnimi sredstvi, torej, v tem primeru bodo v osnovni kapital vpisana osnovna sredstva, ki jih predložite sodišču. Postopek se izvede pred notarjem.

Nakup podjetja

Nakup podjetja

V kolikor želite takoj začeti s poslovanjem se lahko odločite za nakup ustanovljene družbe. Podjetja, ki so ustanovljena pri nas niso poslovala ampak so le vpisana v sodni register. S prenosom deleža na pridobitelja – novega družbenika, se prenese tudi lastništvo podjetja kar je temelj za začetek poslovanja

Nasvet: Pred nakupom podjetja je potrebno biti previden ali je podjetje morda poslovalo.

Ali je možen nakup ustanovljenega podjetja v tujini?

Nakup podjetja v določenih državah lahko opravite tudi prek nas. PSD v okviru svojih storitev zagotavlja ustanovljena podjetja v Makedoniji, Srbiji in drugje. Tako lahko jamčimo da podjetje ni poslovalo do dneva prenosa.

Katere statusne spremembe so brezplačne?

V kolikor ima podjetje elektronsko knjigo sklepov so statusne spremembe v Sloveniji brezplačne. Nekatere statusne spremembe še vedno ne morejo biti brezplačne, ker potrebujejo potrditev s strani notarske pisarne.

Ali so statusne spremembe v tujini brezplačne?

Po navadi so statusne spremembe v tujini plačljive. Tako lastnikom tujih podjetij svetujemo, naj se pred ustanovitvijo ali spremembo vpisa v družbi v tujini obrnejo na strokovnjake oziroma kompetentne osebe. PSD vam lahko ponudi svoje kontakte v tujini (notarske pisarne, odvetnike, računovodje itd.).

Nasvet: Zaradi vaše varnosti, pri kakršnikoli spremembi in/ali ustanovitvi podjetja je bolj smiselno zahtevati pomoč strokovnjaka na tem področju. ​

Zapiranje podjetja

Zapiranje podjetja

Podjetje lahko tudi zaprete, vendar pred zaprtjem morate izpeljati postopke, ki omogočajo transparentno zgodovino za nazaj in s tem tudi občutek varnosti saj imata ob zaprtju podjetja lastnik in upravitelj določene obveznosti do dobaviteljev in države.

Da bo zaprtje podjetja brezskrbno se je potrebno obrniti na strokovno osebo, ki se s tem tudi ukvarja.

Ocena vrednosti podjetja

Ocena vrednosti podjetja

Podjetje ima svojo vrednost po letih poslovanja. Na oceno vrednosti podjetja vplivajo različni parametri, kot so promet, dodana vrednost, število naročnikov, varnost poslov, zgodovina itd.

Naši strokovnjaki vam bodo pomagali pri najboljši oceni vrednosti vašega podjetja.

Prodaja podjetja

Prodaja podjetja

Podjetje se lahko odločite tudi prodati. V določenih primerih svetujemo strankam, da preden zaprejo lastno podjetje pogledajo tudi možnosti prodaje.

Preden speljete prodajo podjetja je vsekakor potrebno oceniti vrednost le tega. Vrednost podjetij je lahko zelo različna glede na povpraševanje na trgu, zanimanje kupca za nakup tovrstnega podjetja in način na katerega bo to podjetje slednjemu pomagalo v prihodnosti.

Na tem področju vam lahko, na podlagi preteklih praktičnih primerov, pomagamo pri vaši odločitvi.

Zakaj je PSD prava izbira?

Lilija Atelje
Lilija AteljeUstanoviteljica in direktorica, Lilija Atelje
Read More
Lilija Atelje je podjetje, ki sta ga Toše Proeski in njegova menedžerka Ljiljana Petrović ustanovila s ciljem prezentacije Tošeta Proeskega v Sloveniji in EU. Za podjetje Lilija Atelje je korektno skrbelo osebje PSD. Ljiljana Petrović, Lasto Nikolovski
Pangrc
PangrcUstanovitelj, Pangrc
Read More
V podjetju Pangrc d.o.o. smo s podjetjem PSD našli zanesljivega in korektnega partnerja za svetovalne in prevajalske storitve. Podjetje v celoti izpolnjuje naše kriterije. Pangrc
VA Forwarding
VA ForwardingUstanovitelj, VA Forwarding
Read More
I herewith confirm that our company has cooperated with PSD Company Slovenia, Ljubljana and they have provided us with high quality written translations and advice on the field of formatting of our company in Slovenia. PSD was supportive and cooperative, reliable and also innovative if necessary. I can confidently recommend PSD as solid and reliable supplier, and experts in their field.
Sifleks
SifleksUstanovitelj, Sifleks
Read More
O podjetju Sifleks Sifleks je močna in zaupanja vredna znamka na področju konstrukcij, ladjedelništva, petrokemije in naftnih ploščadi. S svežim podjetniškim duhom smo zanesljivi partner za stranke, ki cenijo profesionalnost in fleksibilnost.
LeeLoo
LeeLooUstanovitelj, LeeLoo
Read More
PSD za naše podjetje opravlja svetovalne storitve na področju gospodarstva. Z odzivnostjo in razumevanjem za naročnikove potrebe smo zelo zadovoljni.
Amoret
AmoretUstanovitelj in direktor, Amoret restavratorstvo
Read More
Podjetje PSD svoje delo opravlja profesionalno. Na njih se lahko vedno zanesemo.
15 let

PSD Poslovno svetovanje ima več kot 15 let izkušenj z delom.

ISO 9001

Certifikat ISO 9001 ter garancija kakovosti na izvedbo.

350+

PSD smo skupno ustanovili več kot 350 podjetij.

15

Podjetja smo ustanovili v 15 različnih državah po svetu.

Pomagamo vam uspeti.

Pogovorite se z enim izmed naših strokovnjakov.

Pogovorite se z enim izmed naših strokovnjakov.
Dvignite vaš posel na višjo raven.

Prijavite se na brezplačni
15-minutni posvet

Vaša zahteva je bila uspešno poslana.

Prosimo spremljajte svojo e-pošto, kjer vas bo v roku 24 ur kontaktiral eden izmed naših strokovnjakov.