PSD Consulting

Strokovnjaki s 15 let izkušenj. Izvedite več o nas.

O nas

PSD Consulting deluje od leta 2005 in v tem času pokriva potrebe kupcev tako v Sloveniji, kot tudi v vzhodno evropskih državah, zlasti na območju nekdanje Jugoslavije. Naša ekipa je sposobna poiskati in najti najboljše rešitve za vas in vaše potrebe na različnih področjih poslovanja.

V dobrih časih naš portfolio raste, slabe čase pa izkoriščamo za kreacijo novih priložnosti.

Sebe vidimo kot skupino, ki vedno gleda naprej, se prilagaja trenutnim razmeram in želi ponuditi samo najboljše rešitve za vas.

Glavni vzrok za naš obstoj ste ravno spoštovani naročniki. Z zaupanjem v naše storitve ste nam dali tudi možnost, da bomo v tem kar počnemo najbolj profesionalni.

V petnajstih letih smo tako ponudili in rešili zagate več kot 500 kupcem. Nekaj več kot 350 posredovanj pri ustanovitvi podjetij je bilo, več kot 1000 različnih rešitev na poslovnem področju.

Naša misija

Naš prenovljen program svetovanja vam omogoča:

O nas in naši družbi

PSD Consulting je skupnost, ki v svojem portfelju šteje tudi svetovalno družbo. Od leta 2005 smo pomagali ustanoviti nekaj sto podjetij, opravili na tisoče ur svetovanja, pred vsem pa podjetnikom, ki so se prvič podajali na svojo poslovno pot.

Danes PSD Consulting združuje različne strokovnjake, ki s svojimi izkušnjami iščejo najboljše rešitve in tako pomagajo lastnikom novih podjetij biti uspešen, ne glede na konkurenco na svojem področju. Poznati svoje podjetje in obveznosti so prva in temeljna obveznost vsakega podjetnika.

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo in vizija PSD sta usmerjeni k najvišji možni kakovosti, ki jo lahko ponudimo našemu kupcu. Pri tem igra stroka veliko vlogo, kot prav tako tudi človeški pristop, saj naše stranke ne obravnavamo kot številke. Razumemo, da za vsako osebo stoji neka zgodba, zato smo še bolj veseli pomagati, da sleherna zgodba postane resničnost o nas. Zavedamo se, da je na strani posameznika, ki upravlja svoje podjetje največja odgovornost za uspeh, zato se trudimo pojasniti najbolj bistvene elemente poslovanja posameznega podjetja.

Biti človek v današnjem času ni samo privilegij ampak velika obveznost. V dirki po materialni moči smo zahodne družbe izgubile moč zaznavanja življenja in dejanske kreacije v kateri kasneje lahko uživamo. Vsaka kreacija mora imeti za cilj uživati v njej, čim več koristi za čim večje število ljudi.

Reference po področjih in področja delovanja

Špedicija in transport

Na področju prevoza ste nam zaupali nekaj ustanovitev, pridobitev različnih dovoljenj za opravljanje dejavnosti, prevode za kode-92 in še kakšne zagate pri pridobitvi ID za DDV.

Glasbena produkcija

Več kot desetletje nazaj sta nam svojo vizijo najprej zaupala znani glasbenik Toše Proeski in njegova managerka Ljiljana Petrovič. Kasneje je bilo še nekaj podobnih povpraševanj.

Gradbeništvo

Veliko izkušenj na področju ustanavljanja, svetovanja, sodnega prevajanja smo kreirali skupaj z več kot 200 podjetniki od ustanovitve PSD poslovno svetovanje do danes.

Dvigala industrijska in osebna

Nekaj strank je odprlo svoja podjetja v Sloveniji z namenom prodaje in montaže dvigal ter nadomestnih delov za dvigala.

Trgovina

Nekaj različnih trgovin in trgovskih podjetij je v našem portfelju. Šlo je tudi za pridobitev različnih dovoljenj.

HR - kadrovske agencije

Od enostavnega odprtja do pridobitve dovoljenj na področju kadrovanja s človeškim kapitalom.

Finance

Področje financ je lahko zelo široko. Od ustanovitve do pridobitve dovoljenj za opravljanje dejavnosti, faktoring, svetovanje in druga področja financ.

Telekomunikacije

Ponosni smo, da smo nekoč bili del projekta LeeLoo, ki se je profesionalno ukvarjal z sms marketingom za telekomunikacijska podjetja. Nekaj podobnih tudi kasneje.

Kovinarstvo

Tudi na področju kovinarstva smo imeli srečo spoznati prave mojstre kovinarstva in jim priskrbeti pravno osebo za nemoteno delovanje na trgu.

Športno letenje

Kako zanimivo je, ko spoznaš popolnoma različna področja. Eno izmed teh je bilo področje letalstva, kako pridobiti licence za opravljanje dejavnosti pa je zgodba zase.

IT tehnologija

Koliko različnih področij IT obstaja. Od programiranja do navadnega hardwerja ali prodaje IT opreme. Vse to ste nam zaupali v različnih obdobjih.

Frizerstvo

Same pomembne dejavnosti, družbeno koristne in atraktivne, saj zahtevajo. Frizerstvo je po svoje umetnostna dejavnost, kako jo opisujejo profesionalci na tem področju.

Čistilni servis

Imeti profesionalni čistilni servis je velik korak. Tisti, ki razumejo kakovost urejenih prostorov vam bodo vedno zaupali čiščenje, kjer boste lahko ustvarili harmonijo v delovnem prostoru.

Lesarstvo

Lesarstvo je eden izmed pomembnih poklicev, ki nas obdaja povsod kjer smo. Dobrih lesarjev ne manjka v našem portfelju. Pokličite nas, z veseljem delimo informacije z vami.

Kmetijski izdelki

Mehanizacija oziroma produkti v kmetijstvu so lahko razlog za odprtje trgovine na drobno ali debelo. Kakšna dovoljenja pri tem potrebujemo. Povprašajte o nas, tukaj smo za vas.

Restavracije in lokali

Kar nekaj zahtev je treba izpolniti preden odprete svojo lastno restavracijo. Delo s hrano zahteva različna dovoljenja in predpise, zlasti hasap itd.

Slikopleskarstvo

Navidezno enostavna ustanovitev in obrtna dejavnost slikopleskarstva. Vendarle dober slikopleskar mora poznati najprej svoje področje preden se spusti v podjetništvo.

Skladiščenje

Skladiščenje je pomembna dejavnost, ki jo lahko opravlja profesionalni skladiščnik, ki pozna pogoje za skladiščenje, zlasti občutljivih izdelkov.

Turizem in hotelierstvo

Turistična dejavnost, sicer danes zelo prizadeta zaradi covid-19 ukrepov, ima zelo zahteven proces postavitve podjetja in same dejavnosti. Povprašajte o nas, tukaj smo za vas.

Zlatarstvo

Nekaj naših strank je zlatarjev, ukvarjajo se tako s prodajo zlata kot tudi izdelavo in prodajo nakita. Nekaj posebnosti pri prodaji obstaja, vendar zelo visoka strokovnost na tem področju je zahtevna.

Avtomobilizem

Uvoz in prodaja avtomobilov. Nekaj strank, ki se s tem profesionalno ukvarja je tudi zelo uspešnih.

Zakaj je PSD prava izbira?

Lilija Atelje
Lilija AteljeUstanoviteljica in direktorica, Lilija Atelje
Read More
Lilija Atelje je podjetje, ki sta ga Toše Proeski in njegova menedžerka Ljiljana Petrović ustanovila s ciljem prezentacije Tošeta Proeskega v Sloveniji in EU. Za podjetje Lilija Atelje je korektno skrbelo osebje PSD. Ljiljana Petrović, Lasto Nikolovski
Pangrc
PangrcUstanovitelj, Pangrc
Read More
V podjetju Pangrc d.o.o. smo s podjetjem PSD našli zanesljivega in korektnega partnerja za svetovalne in prevajalske storitve. Podjetje v celoti izpolnjuje naše kriterije. Pangrc
VA Forwarding
VA ForwardingUstanovitelj, VA Forwarding
Read More
I herewith confirm that our company has cooperated with PSD Company Slovenia, Ljubljana and they have provided us with high quality written translations and advice on the field of formatting of our company in Slovenia. PSD was supportive and cooperative, reliable and also innovative if necessary. I can confidently recommend PSD as solid and reliable supplier, and experts in their field.
Sifleks
SifleksUstanovitelj, Sifleks
Read More
O podjetju Sifleks Sifleks je močna in zaupanja vredna znamka na področju konstrukcij, ladjedelništva, petrokemije in naftnih ploščadi. S svežim podjetniškim duhom smo zanesljivi partner za stranke, ki cenijo profesionalnost in fleksibilnost.
LeeLoo
LeeLooUstanovitelj, LeeLoo
Read More
PSD za naše podjetje opravlja svetovalne storitve na področju gospodarstva. Z odzivnostjo in razumevanjem za naročnikove potrebe smo zelo zadovoljni.
Amoret
AmoretUstanovitelj in direktor, Amoret restavratorstvo
Read More
Podjetje PSD svoje delo opravlja profesionalno. Na njih se lahko vedno zanesemo.
15 let

PSD Poslovno svetovanje ima več kot 15 let izkušenj z delom.

ISO 9001

Certifikat ISO 9001 ter garancija kakovosti na izvedbo.

350+

PSD smo skupno ustanovili več kot 350 podjetij.

15

Podjetja smo ustanovili v 15 različnih državah po svetu.

Pomagamo vam uspeti.

Pogovorite se z enim izmed naših strokovnjakov.

Pogovorite se z enim izmed naših strokovnjakov.
Dvignite vaš posel na višjo raven.

Prijavite se na brezplačni
15-minutni posvet

Vaša zahteva je bila uspešno poslana.

Prosimo spremljajte svojo e-pošto, kjer vas bo v roku 24 ur kontaktiral eden izmed naših strokovnjakov.