PSD Consulting nudi še mnogo ostalih storitev

Ostale storitve, ki jih ponujamo.

E-Commerce

E-Commerce

Popolna e-storitev v času, ko se je svet ustavil.

Poleg navedenih pomoči na področju podjetništva bomo poskrbeli za popolno storitev, ki jo v današnjem času potrebuje sleherni naročnik – e-storitve ali e-commerce.

V E-commerce vštejemo tudi SEO optimizacijo. Glede na današnji hiter tempo in osnutke spletnih strani, lahko dokaj hitro postavimo novo trgovino, za rezultate optimizacije pa poskrbimo v nekaj mesecih. E-commerce spada pod ostale storitve.

Zavarovanja

Zavarovanja

V današnjem času je moč zavarovati posojila tudi preko zavarovalnic. Postopki so enostavnejši, hitrejši in bolj ugodni včasih, kot pri bankah. Navedeno prakso poznajo v zahodnih EU državah že vrsto let, vendar je danes mogoče storiti enako tudi v Sloveniji.

V našem podjetju vam lahko ponudimo izračune zavarovanj in/ali primerjave s posojili na bankah. Z vas lahko pripravimo in vam tudi predočimo najbolj ugodno zavarovanje za vaša vozila, ali celo nepremičnino. Kar se tiče zavarovanj, smo jih uvrstili pod ostale storitve.

Kadrovanje in zaposleni

Kadrovanje in zaposleni

Odličen kadar je v današnjih časih velik izziv. Naša pomoč pri iskanju kadrov se sestoji v tem, da govorimo jezike v tujih deželah, v katerih poiščemo primernega delavca za vas, poznamo tuje trge in smo delo iskanja kadrov že opravljali za različna podjetja.

Nismo specializirani za managerske kadre, vendar nam je v zadnjih 15 letih, na specializiranih delovnih mestih, kot so voznik, medicinska sestra, gradbeni delavec uspelo najti več kot 1000 kadrov in jih posredovati delodajalcem v zaposlitev.

Leasing za podjetja​

Leasing za podjetja​

V današnjem času se stvari spremenijo zelo hitro. Tudi en sam leasing spremeni svojo ponudbo, zato je potrebno vedno poiskati stabilne in kakovostne leasingodajalce, ki na trgu bolj ali manj ponujajo uravnovešene storitve.

Naša storitev se sestoji v tem, da za vas opravimo raziskavo trga, poiščemo ustreznega posrednika leasinga in z njim sklenete pogodbo o najemu leasinga.

Računovodstvo

Računovodstvo

Pravi računovodja mora poznati področje na katerem poslujete. Vedno vam mora biti pri roki z rešitvami in pomagati pri reševanju različnih zagatah. V nekaj državah smo že vzpostavili stike z zelo izkušenimi in korektnimi računovodskimi servisi, zato vam jih lahko tudi ponudimo. Računovodstva smo uvrstili pod ostale storitve, saj so popolnoma ločen pojem v svetu poslovanja in zahtevajo poseben poudarek.

Koliko vas bo stal delavec

Koliko vas bo stal delavec

Vsako uspešno podjetje ima za seboj tudi uspešne delavce. Ti so tisti, ki vodijo razvoj podjetja, skrbijo za nemoten potek procesov in naloge, ki jih je potrebno opraviti na dnevni ravni.

Kaj pa, ko želite zaposliti več delavcev hkrati. Kako speljati celoten postopek? Ali vam pri tem pripada kakšna subvencija s strani države?

Najem pisarne

Najem pisarne

Danes je pisarna sicer že morda preteklost, saj je v tem času svetovne panike zaradi vsesplošne epidemije čedalje več ljudi, ki dela od doma. Ali bo takšna praksa še naprej, bomo videli, vendar poznamo primere iz ZDA kjer je pisarna kar doma.

Vendarle je za nemoteno poslovanje v praksi potrebno imeti poslovni prostor, zlasti za družbe, ki želijo ustvariti profesionalni videz in omogočiti svojim strankam nemoten dostop do njihovega podjetja v delovnem času.

Dolgoletne izkušnje in poznavanje problematike podjetnikov so naša glavna nit v iskanju popolne rešitve za slehernega podjetnika.

Prevodi in sodni prevodi

Prevodi so del poslovanja takoj, ko samo pomislite na drugo državo.

V PSD imamo 20 letne izkušnje in tudi zaprisežene sodne tolmače, ki opravijo odlične strokovne prevode vaših spletnih strani, listin oziroma dokumentov, ki jih potrebujete pri registraciji vašega podjetja ali zaposlitvi delavca (tujca). To storitev uvrščamo pod ostale storitve, lahko pa nas najdete na spletni strani za prevajanje.

Zakaj je PSD prava izbira?

Lilija Atelje
Lilija AteljeUstanoviteljica in direktorica, Lilija Atelje
Read More
Lilija Atelje je podjetje, ki sta ga Toše Proeski in njegova menedžerka Ljiljana Petrović ustanovila s ciljem prezentacije Tošeta Proeskega v Sloveniji in EU. Za podjetje Lilija Atelje je korektno skrbelo osebje PSD. Ljiljana Petrović, Lasto Nikolovski
Pangrc
PangrcUstanovitelj, Pangrc
Read More
V podjetju Pangrc d.o.o. smo s podjetjem PSD našli zanesljivega in korektnega partnerja za svetovalne in prevajalske storitve. Podjetje v celoti izpolnjuje naše kriterije. Pangrc
VA Forwarding
VA ForwardingUstanovitelj, VA Forwarding
Read More
I herewith confirm that our company has cooperated with PSD Company Slovenia, Ljubljana and they have provided us with high quality written translations and advice on the field of formatting of our company in Slovenia. PSD was supportive and cooperative, reliable and also innovative if necessary. I can confidently recommend PSD as solid and reliable supplier, and experts in their field.
Sifleks
SifleksUstanovitelj, Sifleks
Read More
O podjetju Sifleks Sifleks je močna in zaupanja vredna znamka na področju konstrukcij, ladjedelništva, petrokemije in naftnih ploščadi. S svežim podjetniškim duhom smo zanesljivi partner za stranke, ki cenijo profesionalnost in fleksibilnost.
LeeLoo
LeeLooUstanovitelj, LeeLoo
Read More
PSD za naše podjetje opravlja svetovalne storitve na področju gospodarstva. Z odzivnostjo in razumevanjem za naročnikove potrebe smo zelo zadovoljni.
Amoret
AmoretUstanovitelj in direktor, Amoret restavratorstvo
Read More
Podjetje PSD svoje delo opravlja profesionalno. Na njih se lahko vedno zanesemo.
15 let

PSD Poslovno svetovanje ima več kot 15 let izkušenj z delom.

ISO 9001

Certifikat ISO 9001 ter garancija kakovosti na izvedbo.

350+

PSD smo skupno ustanovili več kot 350 podjetij.

Podjetja

Podjetja smo ustanovili v 15 različnih državah po svetu.

Pomagamo vam uspeti.

Pogovorite se z enim izmed naših strokovnjakov.

Pogovorite se z enim izmed naših strokovnjakov.
Dvignite vaš posel na višjo raven.

Prijavite se na brezplačni
15-minutni posvet

Vaša zahteva je bila uspešno poslana.

Prosimo spremljajte svojo e-pošto, kjer vas bo v roku 24 ur kontaktiral eden izmed naših strokovnjakov.