Našim strankam smo pomagali do dveh lovišč

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Z ekipo PSD smo se odpravili na potep po Makedoniji

 

Še enkrat smo dokazali svojo mednarodnost. To niso bile prve stranke, ki so potrkale na naša vrata in poiskale pomoč, saj se je v zadnjih 8 letih na našem seznamu referenc znašlo veliko različnih projektov; vendar smo imeli pri tem projektu priložnost občutiti nekaj drugačnega. Kako lepo je, ko te sama stranka popelje v svoj svet, ti pa ji skupaj s svojo ekipo pomagaš do njenega cilja. Rezultat: zadovoljstvo in posel.

 

Eno leto je minilo odkar so stranke vstopile v našo pisarno in opisale svoje načrte, ki so zadevali nekdanjo jugoslovansko republiko. Kljub kompleksnosti projekta so se stvari začele postavljati na svoje mesto. Obiskali smo nekaj lovišč v Makedoniji, med njimi tudi najbolj zveneče – Jasen. Sprejeti smo bili z najvišjimi častmi, Makedonci znajo res pripraviti pravo dobrodošlico. Ob tem bi rad pohvalil tudi makedonsko ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in vodno gospodarstvo, ki se ponaša tako z novimi stavbami, kot tudi z iskrenostjo in strokovnostjo.

 

Na kratko: maja 2014 je bil projekt potrjen. Dve lovišči na vzhodu Makedonije v bližini kraja Pehčevo obdanega s čudovito naravo, planinami in hribi tik ob meji z Bolgarijo sta bili oddani v uporabo slovenskim državljanom.

 

Želimo jim ploden in uspešen lovni turizem.

 

Dragan Šibanc

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pomagamo vam uspeti.

Od leta 2005 smo pomagali ustanoviti nekaj sto podjetij, opravili na tisoče ur svetovanja, pred vsem pa podjetnikom, ki so se prvič podajali na svojo poslovno pot.

Prijavite se na brezplačni
15-minutni posvet

Vaša zahteva je bila uspešno poslana.

Prosimo spremljajte svojo e-pošto, kjer vas bo v roku 24 ur kontaktiral eden izmed naših strokovnjakov.