Kadetsko svetovno prvenstvo v rokometu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Še zlasti uspešne, vendar pa ne gre vedno podpirati samo intelektualnih dosežkov, čeprav se bo med temi mladimi marsikdo odločil svojo pot nadaljevati tudi v tej smeri. Podlaga je odlična.

Ta svet potrebuje zdrave ljudi. Take, ki odraščajo v zdravem in stimulativnem okolju. Začne se vedno doma z zgledom staršev, in nadaljuje zunaj, pod vodstvom, ponovno staršev. Ni boljšega vpliva, kot če ima otrok doma in morda še zunaj, nekoga, ki ga spodbuja v pravi smeri. Zato naj ne bodo investicije v otroke odveč. Še zlasti v tiste, ki pokažejo, da jim ni težko delati, tiste ki zarišejo svojo pot z ljubeznijo in navdušenjem. 

Tudi najmlajši so bili del našega delovanja:

– varovanci Zavoda za usposabljanje Janeza Levca so nam izdelali novoletne čestitke, mi pa smo jim priredili novoletno zabavo v otroškem centru Beti in Cej;
– za pomoč vrtcem preko Fini zavoda iz Radeč smo pridobili certifikat strpnega podjetja;
– na Štajerskem smo podprli program Jumicar, preko katerega so otroci OŠ Kamnica pridobili osnove prometne varnosti;
– kot člani Rotary Kluba Zgornji Brnik (23. 6. 2015) so pred nami še večji humanitarni projekti, in kot rečeno, z veseljem podpiramo mlade in najmlajše, saj so ti naša prihodnost.

Dragan Šibanc

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pomagamo vam uspeti.

Od leta 2005 smo pomagali ustanoviti nekaj sto podjetij, opravili na tisoče ur svetovanja, pred vsem pa podjetnikom, ki so se prvič podajali na svojo poslovno pot.

Prijavite se na brezplačni
15-minutni posvet

Vaša zahteva je bila uspešno poslana.

Prosimo spremljajte svojo e-pošto, kjer vas bo v roku 24 ur kontaktiral eden izmed naših strokovnjakov.