Po nasvet pred izbiro banke

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Iščete dobro banko?

V teh letih, ki jih zaznamujejo spremembe in splošno nezadovoljstvo ljudje preživijo tudi brez bank; če se jim vtikajo v otroške dokladke in pravice, ki jih zgubijo zaradi nekaj centov na računu. Vendar, če brez banke ne morejo potem si poiščejo eno, o kateri se pozanimajo preko prijatelja, soseda, sodelavca ali kakšnega znanca. Že pri sociologiji so nas naučili, da so govorice orodje, ki ga uporabljajo mase, tako živijo in se vrtijo v začaranem krogu. To, da bo nekdo ocenil banko na podlagi lastne izkušnje je lahko zelo dobro, vendar glede na spremembe, ki se dogajajo je ocena česarkoli brez znanja in razgledanosti bolj ugibanje.

Med bankami so razlike, vendar je pred izbiro banke potrebno vedeti zakaj banko sploh potrebujemo.

Recimo, da banko potrebujete samo zaradi osebnega računa, na katerega boste prejemali svojo plačo. Potem bi lahko bila zanimiva banka, ki vam lahko ponudi brezplačno vodenje računa za 12 mesecev, potem cenejšo elektronsko poslovanje ipd. Če ste pri kreditu, in se želite znebiti plačevanja najemnine, ki vas stane skoraj toliko kot kakšen kredit, potem merilo ne sme biti mesečna provizija za vodenje računa, saj je ta lahko višja, vendar se osredotočite na pogoje pri kreditu.

Z banko lahko prišparate tudi do 150 € na leto
Kot pooblaščeni predstavniki določenih bank vam lahko zaupamo, da vas lahko banka stane manj, kot vas stane trenutno, če za to obstajajo pogoji. Tako za ceno nasveta prišparate nekaj denarja na leto, katerega lahko vključite v proračun za dopust.

Za vas lahko opravimo analizo stroškov in vam svetujemo katero banko izbrati. Potrebno nam je samo zaupati dosedanje stroške z obstoječimi bankami.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pomagamo vam uspeti.

Od leta 2005 smo pomagali ustanoviti nekaj sto podjetij, opravili na tisoče ur svetovanja, pred vsem pa podjetnikom, ki so se prvič podajali na svojo poslovno pot.

Prijavite se na brezplačni
15-minutni posvet

Vaša zahteva je bila uspešno poslana.

Prosimo spremljajte svojo e-pošto, kjer vas bo v roku 24 ur kontaktiral eden izmed naših strokovnjakov.